PiH - Pokój i Honor.
Mnie już chyba wszyscy znają, ale przypomnę się (skasowałem całe forum xD, trzeba bedzie wszystko od nowa napisać, ale to dobrze ). Arek, 16 lat, 175 cm wzrostu niekarany. Moje hobby wiąże się ze sportem mianowicie piłka nożna i rower
. Największym moim marzeniem jest wyjazd na rowerze do Hiszpanii, zwiedzić kraj i poznawać dziewczyny z różnych krajów xD. Ok teraz czas na was!
teraz ja - no ja jużmam dwa razy więcej wiosen niż poprzednik ok 34 jak dobrze liczę, pochodzę i z tad i z tamtąd czyli yonkers ny oraz Gdynia piękne i jedyne miasto w trójmieście które nie musi się wstydzić historii a sporty to kolarstwo indy car snooker, poza tym grafika montaż materiałów audio video itp jedynie gdzie chciałbym pojechać i coś zobaczyć to szkocja poza tym polecam texas suuuper miejsce
Gość
no to i ja przypomne. Jestem Darek, mieszkam w Szczecinie(taka wiocha z tramwajami), 22.04 skończyłem 17 lat. Interesuje mnie programowanie, anime, manga, paintball, wszelkie rpg, mmorpg, gry fabularne no i rower chyba wszystko
Gość
no to i morze ja
Mam na imię Mariusz mieszkam w Myszkowie (miasto k/ częstochowy )
mam 36lat wspaniałą żonkę i 2 synów